Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Onze nieuwtjes, gekkigheidjes en leuke wetenswaardigheden

 • 7 tips waar je op moet letten als je een regenjas aanschaft

  Een regenjas is uiteraard bedoelt om je droog te houden. Toch snappen veel merken dit nog niet helemaal. Waarschijnlijk vanwege prijstechnische redenen.

  Waar moet je nou op letten als je een regenjas koopt? Heb jij ook echt geen idee? Na 8 jaar verkopen van hippe regenjassen heb ik de nodige ervaring opgedaan. Hieronder 5 tips van mij:

  1. Materiaal

  Allereerst is het materiaal waarvan de regenjas is gemaakt van belang. Zoals je waarschijnlijk weet absorberen natuurlijke stoffen zoals katoen en wol water. Wil je katoen waterdicht krijgen, dan moet deze echt voorzien zijn van een goede coating. Let er dus op of een jas een goede waterdichte coating heeft of dat de stof van zichzelf al waterdicht is zoals PVC.

  Je kunt checken hoe hoog de waterdichtheid is van een jas. Bij iedere regenjas wordt dit vermeld. Mijn ervaring is dat je moet gaan voor een minimale waterdichtheid van 5000 mm per cm2. Hoe hoger de waterdichtheid, hoe beter, maar ik zou in ieder geval nooit gaan voor een jas waarvan de stof niet minder dan 5000 mm per cm2 aan kan. Bij Hipinderegen.nl verkopen we die daarom ook niet.

  regenjas hip

  2. Naden getapet

  Een goeie regenjas heeft naden die zijn getapet. Dat wil zeggen dat de naden aan de achterzijde zijn voorzien van een “plakstrook”, waardoor er geen water door de naden kan lekken. Dit is dus erg belangrijk, want een gewoon naad laat bij langdurige regenval gewoon nog water door.

  3. Capuchon

  Een goede capuchon is belangrijk als je je hoofd droog wilt houden in regenachtig weer. Natuurlijk kun je ook een zuidwester of een paraplu gebruiken, maar een capuchon heb je tenminste altijd bij je en is ook fijn als je op de fiets zit en je lastig een paraplu kunt vasthouden. Let bij een capuchon op dat deze koordjes heeft die je aan kunt trekken zodat hij goed op je hoofd blijft zitten als het waait. Daarnaast hebben sommige capuchons ook een klepje waardoor de regen ook minder snel in je gezicht komt.

  4. Ademend

  Wat is er nou vreselijker dan een jas die van buiten wel waterdicht is, maar waar je van binnen zeiknat wordt van het zweet. Een goeie regenjas heeft een ademende stof en zorgt ervoor dat transpiratievocht naar buiten kan. Hoe hoger het ademend vermogen, hoe sneller het transpiratievocht wordt afgevoerd, hoe droger je blijft. Als de jas een waterdampdoorlaatbaarheid heeft van minimaal 5000 gram/m²/24 uur, dan kun je ervan uitgaan dat deze goed ademend is.

  Als katoen gerubberiseerd is, dan is de stof dus niet meer ademend. Dit gebeurt ook bij veel regenjassen. In dit geval maken ze vaak gaten onder de oksels.

  Regenjas trendy

  5. Windcuffs

  Een echte goeie regenjas zorgt er ook voor dat er geen regen naar binnenkomt bij je armen. Hiervoor hebben veel regenjassen speciale windcuffs aan de binnenzijde of kun je de mouwen strakker rond je pols bevestigen met een drukknoopje. Vooral als je de regenjas wil gaan gebruiken op de fiets is het aan te raden dat je regenjas ook hier rekening mee houdt.

  Ik hoop dat je iets hebt aan deze 5 tips. Mocht je nou nog meer vragen hebben, dan hoor ik het heel graag! Je kunt me altijd mailen (leida@hipinderegen.nl) of bellen (0228-528995).

 • Paasactie 2017 – Zoek en win te gekke prijzen!

   

   

  Het is weer Pasen en dat betekent eieren zoeken! Daarom hebben we 6 eieren verstopt in onze webshop. 3 eieren waarmee je een prijs wint en 3 eieren waarmee je een korting krijgt. Hieronder volgt meer uitleg:

  paasactie2017

  Winnend Paasei
  Op onze website hebben we 3 eieren (gouden, zilveren en bronzen) eieren verstopt waarmee je een prijs kunt winnen.

  Ei 1 - Gouden ei - Gratis regenjas naar keuze t.w.v. € 200,-
  Ei 2 - Zilveren ei: Shopping money t.w.v. € 50,-
  Ei 3 -
  Bronzen ei: Shopping money t.w.v. € 25,-

  Vind je een winnend Paasei, dan heb je één van de mooie Paas-verrassingen gewonnen. Wees dan wel heel snel en doe het volgende:

  1.       Plaats in een reactie het codewoord wat bij het ei staat onder deze Paasactie Facebook post, met de plaats waar je je ei gevonden hebt. Wie het eerst komt het eerst maalt!

  2.       Stuur daarna een email naar ons emailadres met je voornaam en adres (voor de prijs), onderwerp ‘Paasactie’

  3.       Tweet, like, deel en post erop los, dat is geen must, maar het is natuurlijk leuk én gezellig! (laat hier nog een #eieren weten en je bedrijfsnaam)

  Heb je een winnend Paasei gevonden, wees dan blij en laat de andere eitjes liggen voor iemand anders. Je krijgt maar één prijs per persoon, zo voorkomen we dat één iemand er met alle eieren vandoor gaat.

  Paasei met korting
  Daarnaast hebben we 3 eieren verstopt die een kortingscode bevatten.

  Ei 4  - 10% korting op alle regenjassen
  Ei 5 - 20% korting op alle regenlaarzen
  Ei 6 - 25% korting op alle paraplu’s

  Als je een Kortingsei hebt gevonden, kun je de code meteen gebruiken bij je bestelling! Maar let op tot wanneer de code geldt, daarna is dit feest weer voorbij.

  De actie loopt tijdens de Paasdagen van 14 april t/m 18 april.

   

   

 • Fotoshoot Hipinderegen.nl

  Twee weken terug was het dan zover. De allereerste officiële photoshoot voor Hipinderegen.nl. Ik vond het verschrikkelijk spannend en was erg zenuwachtig,

  We zijn gaan schieten op de NDSM-Werf in Amsterdam. Rond 1950 was dit de grootste scheepswerf van Europa. In 1984 ging de werf failliet en momenteel is het een creatieve ontmoetingsplek die bekend staat om zijn industriële, stoere en ruige look. Een geweldige, hippe locatie dus om onze regenjassen eens goed vast te leggen.

  Daarnaast was het weer echt top! Er lagen nog genoeg mooie plassen, de wolken waren prachtig donker en we hebben tussendoor een klein buitje gehad. Beter kon niet.

  En wat hebben de professionele modellen (Kanea Blokland, Gea Weel en Romy van Swieten), een ervaren visagiste (Sylvia Stigter) en een getalenteerde fotografe (Marloes Neijmeijer) het allemaal geweldig gedaan! Zij hebben er allemaal aan bijgedragen dat we fantastische foto's hebben gemaakt. Ik ben daarom ook erg blij met het resultaat en kan de foto's goed gebruiken voor de nieuwe website van Hipinderegen.nl (welke hopelijk eind april online staat)l. Wat vind jij ervan?

 • Mijn verhaal achter 5 jaar Hipinderegen.nl

  Mijn 'geesteskindje' Hipinderegen.nl bestaat alweer vijf jaar. Vijf jaar waarin ontzettend veel is gebeurd en veranderd. Vijf jaar waarin ik ontzettend veel heb geleerd en overwonnen.

  Vijf jaar waarin ik leuke mensen heb leren kennen, maar ook vreselijke galbakken. Vijf jaar met vele vreugdedansjes, maar ook met angstige huilbuien waarin ik dacht: ''Waar ben ik in vredesnaam aan begonnen''.

  Na vijf jaar sta je opeens weer even stil bij al die momenten. Daarom leek het me fijn om het hele verhaal eens op te schrijven.

  Hoe het allemaal begon...

  Als je opgroeit op het West-Friese platteland, moet je ver fietsen om ergens bij iets van leven (behalve schapen of koeien) te komen. Zo fietsten wij bijna 3 km richting de basisschool, 12 km richting de middelbare school en iets van 6 km richting de trein.

  Tijdens de middelbareschooltijd kwam mijn moeder aanzetten met een fluoriserend groen met paars regenpak. Ik heb geen idee waar ze dat ding vandaan had, maar hij was in ieder geval erg lelijk.

  Helaas is het onding in de Hipinderegen.nl tijd in de vuilnisbak beland en hebben we er geen foto meer van, maar hij leek een beetje op deze hieronder. Alleen dan dus in het paars en fluoriserend groen.

   

  regenjas lelijk Een regenpak die een beetje lijkt op die van mij van vroeger.


  Behalve dat fluoriserend groen en paars nou niet echt hippe kleuren zijn, was het ding ook vormloos en ging je er na 12 km fietsen ontzettend in zweten. Hij ademende namelijk niet.

  Resultaat: Ik trok liever geen regenpak aan.

  Nadat ik voor de zoveelste keer doorweekt aankwam op m'n bestemming, omdat ik weigerde een lomp en oncomfortabel regenpak aan te trekken, was ik het meer dan zat.

  "Waren er nou echt geen regenjassen die niet alleen zorgen dat je droog blijft, maar ook een beetje stylish van A naar B komt tijdens een plensbui?"

  De zoektocht naar het hippe regenpak was geopend. Ik struinde het internet af, maar concludeerde dat er in Nederland geen fashionabele regenjassen te vinden waren. Maar de hoop was nog niet verloren, want ik ontdekte dat vrouwen in het regenachtige Scandinavië de regen wel in stijl trotseerden.

  regenjas leida Ik in één van de eerste regenjassen van Hipinderegen.nl van het Deense merk Danefae

  Deze prachtige regenjassen waren alleen nog niet in Nederland verkrijgbaar. Mijn ondernemershart begon te kriebelen...

  Ik studeerde toen nog aan de Vrije Universiteit en volgde een Master Beleid, Communicatie en Organisatie. Voor deze studie heb ik een HBO diploma Commerciële Economie (Marketing) behaald en tijdens de Master miste ik het om creatief en praktisch bezig te zijn. Zo'n Master is voornamelijk theoretische, taaie, droge stof. In dit nieuwe idee kon ik mijn ei weer kwijt.

  Ik besloot om een klein deel van mijn spaargeld te investeren en haalde de jassen richting Nederland. Mijn broertje, werkzaam bij het Korps Mariniers, vertrok een jaar naar Aruba om daar op de kazerne te werken en dus kon ik zijn slaapkamer mooi als opslagplaats gebruiken. (Jammergenoeg heb ik geen foto gemaakt van de dozen die opgestapeld in zijn kamer stonden.)

  Ik knutselde mijn eigen eerste logo in Paint en bouwde een website via mijnwinkel.nl. Hiervoor betaalde ik maandelijks € 19,95,  dus dat viel te overzien.

  hipinderegen website Zo zag de allereerste website eruit.

  Na ongeveer drie maanden ging Hipinderegen.nl online. Ondertussen dacht mijn moeder dat ik lichtelijk gek was geworden, maar liet me mooi mijn gang gaan.  

  Ik denk dat ik na ongeveer een week mijn allereerste regenjas verkocht en dus ook mijn eerste vreugdedansje deed. Mijn moeder vond het ondertussen nog steeds verbazingwekkend dat mensen zomaar een regenjas kochten via het internet, maar ook fantastisch dat mijn idee werkte. Er waren blijkbaar meer mensen met mijn probleem.

  Kort daarna volgde vanzelf allerlei leuke publicaties in grote bladen waar ik ontzettend trots op ben. Ik weet nog precies dat mijn zusje gillend opbelde: ''Aaaaah, hipinderegen.nl staat in de Cosmopolitan!"

  En dat ik werd opgebeld door een styliste van RTL Boulevard met de vraag of ze wat regenjassen mochten gebruiken voor een reportage over hippe regenkleding de volgende dag. Jeetje, wat was ik toen megatrots! Ik ben toen dezelfde avond nog met een vriendin naar een meetingpoint gegaan om de regenjassen af te leveren bij deze styliste.

  Cosmopolitan regenja Hipinderegen.nl in de cosmopolitan

  Overigens wisten mijn vriendinnen pas na een aantal maanden dat ik met Hipinderegen.nl was begonnen. Ik had het niemand verteld behalve mijn vriend, moeder, broertje en zusjes. Na een aantal maanden zei ik: "Oh ja, ik heb trouwens een webshop."

  En ik geloof dat dit de juiste keuze was. Ik geloofde zelf namelijk 200% procent in Hipinderegen.nl. Ik denk dat als ik het eerder tegen meerdere mensen had verteld, dat ik dan minder in mijn eigen idee had geloofd. Omdat mensen die niet in jouw idee geloven, kritische vragen gaan stellen of misschien (onbewust) niet zo enthousiast reageren waardoor je zelf weer gaat twijfelen. Daar had ik nu geen last van.

  In de jaren die volgden ging ik me steeds meer verdiepen in online marketing. Ik vond het machtig interessant om hier alles over te weten te komen. Ik zat dan ook dag- en nacht achter de computer en volgde zo'n beetje iedere online marketingblogger. Vaak zat ik zelfs nog met een tablet in bed de allerlaatste online marketing weetjes te lezen. Ik kan mezelf daarom ondertussen wel een redelijke "Google nerd" noemen.

  Mijn "Google nerd" gedrag resulteerde erin dat ik in 2011 mijn omzet van 2010 weer verdubbelde. En in 2012 mijn omzet van 2011 weer verdubbelde.

  Ondertussen was ik klaar met school en wist ik nog niet helemaal wat ik wilde. Ik kon nog niet leven van Hipinderegen.nl en daarom ben ik 4 dagen gaan werken, waarvan 1 voor Hipinderegen.nl.

  Begin 2013 bedacht ik wat ik met Hipinderegen.nl wilde. Ik kon het zo door laten kabbelen in mijn provisorische, zelfgebouwde webshopje en het echt als hobby naast mijn werk houden of ik kon het professioneel aan pakken. Ik besloot het laatste te gaan doen.

  Mijn collega (webdesigner) zou een nieuw logo en website ontwerpen. Ondanks dat ik dacht dat ik goed uitlegde wat ik precies wilde, kreeg hij het maar niet voor elkaar om iets in elkaar te flansen wat ik super cool vond. (Volgens mij begreep hij me niet helemaal, omdat hij een man is ;) ) Ik wilde een website die bij mij zou passen. Ik hou van kleur, ik ben chaotisch, ik hou van gekkigheid etc. Ten einde raad vroeg ik mijn nichtje (grafisch ontwerper, maar geen webdesigner) of zij me niet kon helpen.

  Ik legde in vijf minuten uit wat ik precies bedoelde en binnen een uur kreeg ik een schets van haar waar ik super enthousiast van werd. Wat een opluchting was dat! Nog steeds ben ik mijn nichtje Marije Boon hier ontzettend dankbaar voor. In samenwerking met mijn oude collega werd zo het nieuwe ontwerp gemaakt.

  Eén van de eerste ontwerpen van de nieuwe website Eén van de eerste ontwerpen van de nieuwe website

  Daarna werd de webshop gebouwd door Chris van GetMagented in Magento (wereldbekend, groot webshop systeem). Ik heb Chris in 2,5 jaar tijd nog nooit ontmoet en nog nooit telefonisch gesproken. :) Heel veel mensen vinden dit heel bizar, maar het gaat prima zo. Vaak zit hij aan de andere kant van de wereld en fixt hij binnen no-time een probleem. Dus ook daar ben ik erg blij mee.

  Na het bouwen was ik dagenlang alle producten aan het invoeren. Echt vreselijk werk en uiteindelijk op 1 april 2013 ging de nieuwe website online.

  Ondertussen wisselde ik nog een keer van baan, maar wederom was deze baan ook helemaal niets voor mij en werd ik er alleen maar verdrietig van.

  Het liefst wilde ik pas stoppen met werken, zodra ik zou kunnen leven van Hipinderegen.nl. Maar toen ik op op een gegeven moment voor de zoveelste keer verdrietig thuis kwam, heb ik de knoop doorgehakt en per direct ontslag genomen.

  Uiteraard was het doodeng, maar ik ben gelukkig niet zo materialistisch en mijn insteek is dat ik liever iets iedere dag doe wat ik super leuk vind, dan dat ik veel geld heb maar iedere dag doodongelukkig word.

  Daarnaast wilde ik graag bouwen aan mijn droom. Mijn droom was om alle vrouwen in Nederland blij te maken wanneer het regent. Dit is nog steeds mijn visie.

  dreams regenjas


  Ik kreeg en krijg zoveel energie van lieve mailtjes van klanten die zo blij zijn dat ze eindelijk vrolijk worden wanneer het begint te regenen omdat ze hun leuke regenjas weer aan mogen. Daar doe ik het allemaal voor. Andere mensen blij maken.

  Daarom kreeg iedere klant nadat de nieuwe website online ging een handgeschreven kaartje. Dit werd altijd ontzettend gewaardeerd. Daarnaast zijn alle geautomatiseerde e-mailtjes gepersonaliseerd en voorzien van een vrolijke touch en probeer ik via social media een beetje vrolijkheid te scheppen omtrent regen. Regen wordt toch gezien als iets negatiefs.

  Maar goed. Ik ging dus 100% voor mijzelf werken en bleek ook nog eens zwanger te zijn. Binnen 9 maanden moest ik dus hard werken om alles goed neer te zetten, want daarna kreeg ik een ukkie. Gelukkig regende het die herfst direct ontzettend veel en kon ik weer een paar vreugdedansjes maken.

  Ik merkte toen wel dat ik het saai vond dat ik die vreugdedansjes altijd alleen moest maken. Niemand waarmee je dat even kan delen. Natuurlijk heb je wel je familie of vriendinnen, maar om nou elke keer weer te zeggen dat je een top omzet hebt behaald. Op dat moment realiseerde ik me wel dat ik het jammer vond dat ik niet samen met iemand anders werkte en samen iets bereikte, zodat je dat geluk samen kunt delen.

  Ik met mijn verhaal een hele pagina in het NHD in oktober 2013. Ik met mijn verhaal een hele pagina in het NHD in oktober 2013.

  Door de vele regen die herfst (en natuurlijk door mijn inzet ;)) ging het gelijk erg goed met Hipinderegen.nl. In december 2013 had ik echter een punt bereikt waarop ik dacht:"Hoe gaan we nu weer verder?". Hoe kan ik zorgen dat Hipinderegen.nl nog groter groeit zodat ik er echt van kan leven?

  Ik besloot toen dat ik Hipinderegen.nl maar op 1 manier kon laten groeien en dat was door mijn online marketing kennis te vergroten en verbreden. En waar vind je nu meer online marketing kennis dan bij een online marketingbureau? Voor inhuren had ik alleen geen geld, dus ik bedacht me dat ik misschien maar part-time voor een online marketingbureau moest gaan werken. Ik had nog wel uren/dagen over.

  Er waren alleen 2 problemen. Punt 1. Ik was zwanger en niemand ging me voor 3 maanden inhuren. Punt 2. Ik wilde part-time werken, zodat ik daarnaast nog aan Hip verder zou kunnen werken.

  Toen bedacht ik:"Waarom bied ik mij niet gratis aan bij super goeie online marketingbureaus?". Zo gezegd, zo gedaan. Ik stelde een brief op en e-mailde 5 directeuren van grote online marketing bedrijven. Binnen een uur had ik 3 reacties van bedrijven waarbij ik op gesprek mocht komen.

  De brief die ik schreef naar de bedrijven. De brief die ik schreef naar de bedrijven.

  Met één bedrijf kreeg ik uiteindelijk een samenwerking en daardoor kwam ik in contact met de ex-webshop manager van Sissy Boy waar ik uiteraard weer erg veel van heb geleerd totdat ik beviel van mijn eerste kindje.

  5 mei 2014 was ik uitgerekend. Ik was in principe van plan om nog tot 36 weken te werken en met 36 weken wilde ik alles helemaal geregeld hebben. Mijn moeder en zusje zouden sowieso de eerste drie weken de pakketten verwerken en daarna zou ik het weer zelf moeten doen.

  Maar mijn kleine ukkie gooide roet in het eten. Met 35,5 braken mijn vliezen en kwam mijn lieve zoontje Teun ter wereld.

  teunhip

  Dat alles zette Hip ook even op zijn kop. Ook omdat Teun een zogenaamde 'huilbaby' was (later bleek hij koemelkallergie te hebben).

  Na 3 maanden ging Teun voor 2,5 dag naar zijn oma's en begon het echte werk weer. In augustus 2014 regende het, en regende het, en regende het. En Hip draaide als een tierelier.

  Ondertussen was Hip verhuisd van de kamer van mijn broertje naar een kamertje in mijn eigen hui,s en van dit kamertje weer verhuisd naar de zolder op mijn moeders schuur. Daar stond ik dan. Dagelijks 100 pakketjes te voorzien van handgeschreven kaartjes en gebukt in te pakken onder een gammele tafel onder een schuin dak.

  Gelukkkig kreeg ik heel snel hulp van nichtje Mariska en Marit.

  De zolder van moeders was ondertussen ook te klein geworden en dus verhuisde Hip naar een lege ruimte van 15 x 7 in het nieuwe bedrijfspand van mijn man en zijn familie. Onze eerste officiële locatie. Een echte inpaktafel en een echt kantoor en magazijn. Super cool! Wat kun je dan trots zijn.

  Inpaktafel Hipinderegen.nl

  Een kindercollectie kon na de geboorte van Teun natuurlijk niet meer achter blijven. :) Daarom kreeg Hip kort daarna ook een kindercollectie. Er zijn opzich vrij veel kinderregenjasjes te vinden, maar het is allemaal plastic troep. Daarom ben ik ook daarvoor op zoek gegaan naar een unieke, kwalitatieve kindercollectie.

  En zo bestaat Hip dus zomaar alweer 5 jaar... en kan ik eigenlijk eindigen waar ik ook al mee begonnen ben. 5 jaar waarin ik ontzettend veel heb geleerd en vele leuke momenten, maar ook keiharde momenten heb mee gemaakt. Ik ben super dankbaar dat Hip uitgegroeid is tot een volwaardig bedrijf en ik hoop dat ik nog heel wat jaren vrouwen en kinderen blij kan maken wanneer het regent, zodat ik over 5 jaar dit verhaal weer wat langer kan maken ;)

  Liefs Leida

 • Regenlaarzen Nokian by Julia Lundsten

  Gisteren kreeg ik een e-mailtje van het agentschap met een brochure waarin de nieuwe collectie van Nokian stond afgebeeld. Nokian is een Fins bedrijf en al meer dan honderd jaar gespecialiseerd in handgemaakte natuurrubber regenlaarzen.

  Samen met de Zweedse/Finse designer Julia Lundsten hebben ze nu een collectie uitgebracht van fashionable handmate outdoor rubber boots. Echt een unieke samenwerking waar progressief schoendesign en traditioneel vakmanschap samenkomen. Ik werd gelijk helemaal enthousiast! Wat een prachtige regenlaarzen.

  Na wat Googlen merkte ik dat ik niet de enige ben die zo enthousiast over deze regenlaarzen van Julia is. De wereldpers anticipeerde al voluit op de unieke Julia Lundsten x Nokian collectie. Ik heb ze daarom ook gelijk ingekocht en je kunt ze nu al kopen via de webshop.

  regenlaarzen nokian by julia lundsten

  De regenlaarzen zijn zoals je rubberlaarzen nog nooit hebt gezien: fashionable, soepel, warm, comfortabel en met een duidelijk Finsk design stempel.

  Zelf vind ik deze lichtblauwe met een hakje echt geweldig. Ze zijn er overigens ook in het geel.

  regenlaarzen nokian by julia lundsten 3

  regenlaarzen nokian by julia lundsten

  regenlaarzen nokian by julia lundsten 6

  Daarnaast vind ik het super cool dat deze regenlaarzen handgemaakt zijn.

  regenlaarzen nokian by julia lundsten

  regenlaarzen nokian by julia lundsten

  Wil jij deze fantastische regenlaarzen ook hebben? Je shopt ze hier.

  Shop direct hippe regenlaarzen

 • Yoga legging

  Omdat mijn zusje en ik beide nogal dol zijn op yoga, maar echt geen toffe yoga outfit konden vinden zijn we een aantal maanden geleden ook gestart met Yogachicks.nl Een webshop met hippe yoga producten voor coole, openminded chicks.

  Het is namelijk echt niet zo dat er geen fashionable yoga spullen te koop zijn. In de rest van de wereld zijn er genoeg vrouwen te vinden die hetzelfde dachten als wij en die prachtige producten fabriceren. We namen daarom contact op met deze bedrijven en importeerden alle coole yoga shit richting Nederland.

  Yoga legging hip

  Het meest blij zijn wij met de hippe yoga leggings van Teeki. Deze yoga leggings zijn gemaakt van gerecyclede PET flessen en hebben fantastische spirituele prints. In een yoga legging van Teeki kun je echt je zelf zijn en ook nog eens heerlijk vrij bewegen.

  yoga legging
  Wil jij ook zo'n hippe yoga legging? Breng dan eens een bezoek aan onze andere webshop Yogachicks.nl.

 • Links

  Hieronder vind je een overzicht van leuke webshops en websites. Snuffel gerust even rond.

  .

 • Valentijnsdag Rood

  Nog een week en dan is het Valentijnsdag. Laten we het daarom eens hebben over de kleur rood. Het is de kleur van de liefde, van de passie en kracht, een kleur die de aandacht trekt en die geweldig voor iedere accessoire is. Natuurlijk denk ik dat een paraplu één van de beste accessoires is wanneer het regent. ;)

  Liefde begint met het onvoorwaardelijk houden van jezelf en vanuit daar kun je onvoorwaardelijk van je partner, vrienden, kinderen en ouders houden. Laten we onszelf eraan herinneren hoeveel liefde er wel niet in de wereld is en er een klein beetje meer rood in te stoppen.


  Image Credit: Makayla Rae Photography

  Image Credit: Laurel McConnell

  Image credit: Style Me Pretty

  Image Credit: Touch N 2 B Touched via Bella Umbrella Pinterest

  Image Credit: Marie Hillard via Bella Umbrella Pinterest

  Image Credit: GreenWeddingShoes.com

  Image Credit: RebeccaGlam.com


  Image Credit: Gerald Pope

  Image Credit: Crimson & Clover Photography via Off Beat Bride

  Image Credit: Cinco de kiddo via Bella Umbrella Pinterest

  En wil je zelf een mooie valentijnsparaplu scoren? Deze hartvormige paraplu kun je via onze webshop kopen:

  hartvormige-paraplu-sneeuw

 • Regenmantels, hip en trendy

  Ben jij op zoek naar een lange regenmantel? Hipinderegen.nl verkoopt, hippe lange regenmantels in allerlei kleure en met allerlei prints. Hieronder een extra lange regenmantel van HappyRainyDays. Bijzonder aan deze lange regenmantel is dat je er geen regenbroek meer voor nodig hebt! Hij komt namelijk tot ongeveer halverwege de kuit.

  Daarnaast kun je er gewoon mee fietsen! De regenjas heeft namelijk een flap die je door middel van een rits vast kunt maken waardoor de regenjas omgetoverd wordt tot een soort lange rok. Ideaal dus! Wanneer je vervolgens weer gaat lopen kun je de flap aan de binnenkant van de regenjas bevestigen met een drukknoopje.

  Regenmantel clarissa

   

  Deze hippe regenmantel is dus niet alleen hip, maar ook nog eens functioneel. De capuchon blijft goed op je hoofd zitten door middel van de elastische koordjes. De mouwen zijn voorzien van windcuffs en voorkomen inregenen. De waterdichtheid is 5000 mm. Dit betekent dat je met deze regenjas gemakkelijk een paar uur in de regen kunt rond lopen of fietsen.

  Shop direct hippe regenmantel

   

 • Hippe dames regenlaarzen van Nokian Hai

  Nieuw bij Hipinderegen.nl zijn de dames regenlaarzen van het Finse merk Nokian Footwear welke erg populair zijn in Finland! Deze hippe dames regenlaarzen zijn handgemaakt en hebben een kwalitatief voetenbed dat de juiste ondersteuning geeft aan je voeten. Je kunt er dus met gemak lange boswandelingen mee maken of gerust de hele dag mee dansen op een regenachtig festival.

  dames regenlaarzen nokian ha

  De regenlaarzen zijn gemaakt van natuurrubber en zijn 100% waterdicht. Deze Nokian Footwear regenlaarzen zijn unisex en kunnen dus gedragen worden door zowel mannen als vrouwen. Hipinderegen.nl heeft deze regenlaars in verschillende kleuren.

  damesregenlaars nokian footwear blauw model

  Let op: Deze regenlaars valt ongeveer een maat groter uit. Bestel dus een maatje kleiner dan je gewend bent.

  hippe dames regenlaarzen nokian

  Shop direct hippe dames regenlaarzen

Artikelen 1 tot 10 van 37 in totaal

per pagina
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4