Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Danefae

Danefae regenjas

De regenjassen van het Deense Danefae zijn geïnspireerd op de Noorse mythologie en de voortdurende Scandinavische motregen. Danefae had in 2006 zijn eerste succes met de productie van bedrukte damesregenjassen. Sindsdien groeit hun gamma met elke collectie. De Danefae regenjas evolueert elk seizoen, maar de rode draad in hun collecties blijft hetzelfde: de meest legendarische iconen van Denemarken!

danefae regenjas
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Danefae

Danefae is in 2006 gestart met de productie van vrolijke regenjassen met printen gebaseerd op de Scandinavische mythodologie. Naast regenjassen produceert Danefae tegenwoordig ook kinderkleding. Alle kleding wordt nog steeds voorzien van Deense legendes.

Helen Rain regenjas van Danefae

Danefae produceert verschillende typen regenjassen. Een van de meest verkochte regenjassen is hun Helen Rain regenjas. Een super functionele regenjas met een vrouwelijke pasvorm. Deze regenjas is gemaakt van lichtgewicht, waterafstotend materiaal wat absoluut waterdicht en zeer goed ademend is. Een heerlijke, vrouwelijke regenjas van Danefae voor een goede wandeling of fietsrit door de regen!

Else en Terry winterregenjas van Danefae

Naast de normale regenjas verkoopt Hipinderegen.nl ook de winterregenjassen van Danefae. Bijzonder aan de winterregenjassen is dat ze super licht zijn, maar je toch goed warm houden. Dit komt door de speciale thermovoering die de jassen hebben.