Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Happy Rainy Days

Happy Rainy Days

Achter Happy Rainy Days schuilen 2 vrolijke vrouwen. Al fietsend door weer en wind, konden ze geen leuke EN functionele goede regenkleding vinden. Dus werd er besloten de sprong te wagen en zelf te gaan ontwerpen en het op de markt te brengen. Het merk Happy Rainy Days was geboren en werd in 2008 succesvol geintroduceerd.

Happy Rainy Days
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
  3. 3
per pagina


Happy Rainy Days

Het merk Happy Rainy Days combineert functionaliteit met design. De regenjassen van Happy Rainy Days zijn ondanks de functionele details stijlvol en vrouwelijk. Hipinderegen.nl verkoopt regenmantels, regenjassen, regenjacks, regenponcho’s en regenbroeken van dit prachtige regenmerk.

Vrouwen achter Happy Rainy Days

Achter Happy Rainy Days schuilen twee vrouwen die maar geen leuke regenkleding konden vinden. Uiteindelijk werd besloten om de sprong te wagen en de regenkleding zelf te ontwerpen. Het merk Happy Rainy Days werd geboren en in 2008 succesvol geïntroduceerd. Inmiddels ligt het populaire regenmerk in diverse Europese landen.

Regendichtheid van Happy Rainy Days

Bij HappyRainyDays hebben ze lang gezocht naar de ideale samenstelling van de regenkleding. De stof van de regenkleding houdt zonder problemen stortbuien tegen. Technisch gezien houdt iedere cm2 5000 mm water tegen.

Zweetproof

Naast dat de regenkleding van HappyRainyDays waterdicht is, is deze ook nog eens ademend. Dit betekent dat je niet gaat zweten in de regenkleding en met een gerust hart kunt gaan wandelen of fietsen. De zogenaamde waterdampdoorlaatbaarheid van de regenkleding is 5000 gram/m2 per 24 uur. Daarnaast zorgt de katoenen voering ervoor dat transpiratievocht wordt opgenomen. Wil je meer informatie over de Happy Rainy Days regenjassen? Bel ons of stuur een mailtje naar info@hipinderegen.nl.