Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen is het Deense merk dat moderne en fancy dames regenjassen ontwerpt. Het merk Ilse Jacobsen vindt haar oorsprong in 1993 en is no time een gevestigde naam geworden in de hedendaagse modewereld. Ilse Jacobsen staat voor comfortabel en kwaliteit. Hipinderegen.nl verkoopt Ilse Jacobsen regenjassen en regenlaarzen.

ilse jacobsen
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Ilse Jacobsen

Ilse Jacobsen is een Deense ontwerpster die in 1993 besloot dat ze de oncomfortabele, stinkende, rubber laarzen zat was. Ze besloot om zelf hippe, com regenlaarzen te ontwerpen waarmee je naar buiten kunt zonder natte voeten te krijgen.

Recept Ilse Jacobsen regenlaarzen

Alle Ilse Jacobsen laarzen zijn in tegenstelling tot de meeste regenlaarzen PVC vrij en bevatten geen dierlijke bijproducten. Ze zijn gemaakt van 85% natuurrubber en 15% geheim recept. Je krijgt geen koude voeten in de laarzen, want ze hebben een heerlijke, warme binnenvoering. De laarzen kunnen een temperatuur van -20 graden celsius aan.

Ieder paar is uniek

Ieder Ilse Jacobsen paar regenlaarzen is handgemaakt en dus uniek! Ieder deel van de laars wordt afzonderlijk gemaakt. Het productieproces is hierdoor zeer arbeidsintensief. De regenlaarzen zijn van een uitstekende kwaliteit.

Regenjassen Ilse Jacbosen

Naast regenlaarzen ontwerpt Ilse Jacobsen ook regenjassen. De klassieke, stijlvolle jassen zijn een modemusthave voor iedere vrouw. De regenjassen van Ilse Jacobsen zijn gemaakt van zacht en ademend softshell materiaal met waterafstotende eigenschappen. Voordeel hiervan is dus dat je droog blijft, maar dat je er ook niet in gaat zweten. Alle naden zijn extra bewerkt.