Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Joules

Joules

Joules is een prachtig Brits merk dat modieuze regenkleding voor de moderne vrouw ontwikkelt. De regenjassen en regenlaarzen van Joules zijn voorzien van vrolijke kleuren en hippe prints. Daarnaast is alles van Joules van een uitstekend kwaliteit. Je trotseert de regen dus niet alleen in stijl, maar ook nog eens droog. Hip, maar toch ook praktisch.

joules
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Joules

Het merk Joules is in 1989 opgericht door Tom Joules. Meneer Joules kwam erachter dat ook de Britse mensen die op het platteland woonden en dus veel regenlaarzen droegen eens wat kleurrijker voor de dag wilden komen. Hij begon daarom in eerste instantie met de productie van gekleurde regenlaarzen en volgde later met regenkleding. In 2003 voegde hij daar ook een kindercollectie aan toe.

Joules actieve en kleurrijke levensstijl

Inmiddels is het merk Joules uitgegroeid tot een uniek, origineel merk dat staat voor een actieve en kleurrijke levensstijl. In 25 jaar tijd hebben ze al 1,4 miljoen regenlaarzengeproduceerd en staan ze wereldwijd bekend als exclusief en kwalitatief.

Gezinsmerk

Het leuke aan Joules is dat ze ontzettend veel geven om familie en dat is ook terug te zien in alle campagnes. Bij alle foto's zorgen ze er bijvoorbeeld voor dat er een familielid op de foto staat.