Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Paraplu's

Hippe paraplu's

Genoeg saaie paraplu's op het internet te vinden. Maar als vrouw zijnde wil je een paraplu die geen afbreuk doet aan je outfit. Hieronder vind je daarom hippe paraplu's die je outfit afmaken. Trendy paraplu's in vrolijke kleuren en met mooie printen. Gebruik een hippe paraplu als mode accessoire!

paraplus
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Paraplu

Ben je online op zoek naar een hippe paraplu? Dan heb je waarschijnlijk een lange zoektocht achter de rug! Maar deze kun je nu beëindigen! Hipinderegen.nl verkoopt namelijk hippe, trendy paraplu's!

Hippe paraplu

Wij verkopen verschillende typen hippe paraplu's. Een populaire paraplu is de doorzichtige paraplu ofwel transparante-paraplu. Deze is populair omdat je met de meeste transparante paraplu's nog gewoon kunt blijven fietsen. Daarnaast zijn ze nog eens erg stijlvol en origineel. Een bijzondere transparante paraplu is paraplu bircage van de Engelse ontwerpster Lulu Guiness. Deze is namelijk vormgegeven op de manier van een kooitje en heeft zelfs een vogeltje op het kootje! Hipinderegen.nl verkoopt deze paraplu nu exclusief in Nederland.

Keuze van de paraplu

Waar moet je nu op letten bij de aanschaf van een hippe paraplu? Allereerst is het handig om te bepalen of je een paraplu wilt die je op kunt vouwen in je tas of niet. Dit noemen we een zogenaamde opvouwbare paraplu. Daarnaast is het ook slim om te overdenken of je een windbestendige paraplu wilt hebben. Je kunt bij ons namelijk ook een stormparaplu kopen. Deze kunnen windkracht 10 aan! Vervolgens kun je een keuze maken uit de stof van de paraplu. Deze stof zou transparant kunnen zijn, maar ook bijvoorbeeld een bloemetjes of vogeltjes print. Daarnaast is het natuurlijk leuk als hij past bij je hippe regenpak.