Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Doorzichtige paraplu

Doorzichtige paraplu's

Doorzichtige of transparante paraplu's zijn niet alleen hip, maar ook nog eens super handig! Een transparante koepel paraplu kun je namelijk gemakkelijk gebruiken op de fiets. Zo hoef je geen capuchon op of een regenhoed te dragen. Daarnaast past een transparante paraplu ook nog eens bij iedere outfit!

Doorzichtige paraplu
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Doorzichtige paraplu

Een doorzichtige paraplu is helemaal hip, maar ook nog eens erg handig! Je kunt namelijk door de doorzichtige paraplu’s heen kijken. Daardoor is hij ook ideaal voor op de fiets!

Varianten doorzichtige paraplu

Wij verkopen doorzichtige paraplu’s van verschillende merken. Zo is er de transparante koepelparaplu van impliva. Deze heeft een voordelige prijs (slechts € 9,95) en een mooi wit handvat. Daarnaast verkopen wij de iets grotere koepelparaplu’s van Impliva met een gekleurde rand (€ 16,95). Deze paraplus houden heerlijk vast, want hebben een rubberen handvat. De laatste trendy doorzichtige paraplu is van het merk Fulton (€ 25,95). Deze transparante paraplu's worden ook door het Britse koningshuis gebruikt! Een geweldig mode accessoire!