Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Stormparaplu

Stormparaplu

Niets zo vervelend als een paraplu die stuk waait wanneer er een harde windhoos voorbij komt! Daarom verkopen wij ook speciale stormparaplu's van het merk Senz! Uiteraard alleen de allerhipste stormparaplu's! Trendy stormparaplu's waarmee je niet alleen droog, maar ook hip de regen door komt!

storm paraplu
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Stormparaplu

Niets zo vervelend als een paraplu die stuk waait bij harde wind. Daarom verkopen wij ook stormparaplu’s van Senz. De Senz stormparaplu’s zijn voorzien van een aerodynamisch design waardoor ze niet omklappen bij harde wind. De storm paraplu is ontwikkeld door studenten van de TU Delft en heeft alle grote internationale design prijzen gewonnen.

Stormparaplu hip en trendy

Ben je die slappe paraplu’s meer dan zat? Koop dan een stormparaplu! Ze zijn wel iets duurder dan een Hema paraplu, maar je kunt er dan ook veel langer mee toe. De Senz storm paraplu’s die wij verkopen hebben leuke vrouwelijke printjes en passen dus ook nog eens goed bij je hippe outfit.
Niet op zoek naar een stormparaplu? Je kunt bij ons ook een doorzichtige paraplu (transparante-paraplu), een witte-paraplu of een opvouwbare paraplu kopen!