Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Regenbroeken

Functionele regenbroeken

Bij een hip regenjack of regencape is een regenbroek natuurlijk ook altijd handig om je benen droog te houden. Wij verkopen twee soorten regenbroeken. Regenbroeken van het vrolijke merk HappyRainyDays en regenbroeken van het hippe merk RAINS. Kies de regenbroek die jouw hippe regenoutfit compleet maakt!

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Regenbroeken

Als vrouw zijnde zit je niet echt te springen om een regenbroek. Het zijn namelijk niet de meest flatteuze kledingstukken. Gelukkig verkoopt Hipinderegen.nl regenbroeken die er toch nog een beetje leuk uitzien en waar je gegarandeerd droog in blijft.

Regenbroek kiezen

Hoe kies je de juiste regenbroek? Bepaal eerst welke kleur je graag zou willen hebben. Daarna kies je de pasvorm. Als onze regenbroeken zijn waterdicht, maar ook ademend. Dit betekent dat je niet gaat zweten in de regenbroeken. Handig aan de regenbroeken van HappyRainyDays is dat je de gehele zijkant kunt openritsen. Hierdoor trekt deze broek heel gemakkelijk aan en uit. De regenbroeken van Rains zijn van dezelfde silk touch stof als de jassen gemaakt. Handig van deze regenbroeken is het elastische koordje onderaan de broeken waardoor er zeker geen regen naar binnenkomt.