Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Regencape

Regencape

Hippe regencapes koop je bij ons! Praktische, maar stijlvolle regencapes waarmee jij de show steelt als het regent! Met handige details voor op de fiets. Zoals een band die opwaaien voorkomt. We verkopen regencapes van verschillende merken. Hulp nodig? Bel of mail Leida en ontvang persoonlijk advies!

regencape
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Uiteraard verkoopt hipinderegen.nl niet alleen hippe regenjassen, maar kunt u bij ons ook een hippe regenponcho of regencape kopen. Hierbij heeft u de keuze uit een regencape van HappyRainyDays of een regenponcho van Reisenthel.

Regencape verschillen

Verschil tussen een regencape van HappyRainyDays en een regenponcho van Reisenthel is de stof. De buitenkant van de regencape van HappyRainyDays is gemaakt van 100% nylon (naast ademend, ook minder milieubelastend dan een jas van pvc) en aan de binnenzijde voorzien van een coating, waardoor de kleding gegarandeerd waterdicht is. Door deze coating is het materiaal ook winddicht, om afkoeling tegen te gaan en ademend om warmteophoping te voorkomen.

Praktische regencapes

Daarentegen heeft een regenponcho van Reisenthel het grote voordeel dat deze vanwege de lichtgewichte stof, overal gemakkelijk mee naar toe genomen kan worden. Hij kan namelijk opgevouwen worden in zijn eigen borstzak, waardoor hij maar een klein beetje ruimte in neemt. De regenponcho van Reisenthel heeft drukknopjes. Zowel de regencape van HappyRainyDays en de regenponcho van Reisenthel bevatten vrolijke prints en zorgen dat u zeker hip de regen door komt.