Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Regenjack

Regenjack

Regenjacks hip en trendy vind je bij ons! Eindelijk een praktisch, maar ook hip regenjack waar je heerlijk in kunt wandelen of stevig kunt fietsen! Waterdicht, winddicht en ademend! Zodat je er niet in gaat zweten. Hulp nodig bij je keuze? Bel of mail Leida en ontvang een persoonlijk advies.

regenjack
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Regenjack

Een regenjack is onmisbaar in Nederland! Maar als vrouw zijnde wil je natuurlijk niet zo’n lomp, lelijk regenjack aan. Daarom hebben wij een collectie hippe regenjacks! Regenjacks met functionele details waarin je droog blijft, maar waarin je ook voor de dag durft te komen.

Dames regenjack

Waar let je nu op als je een dames regenjack wilt gaan kopen? Allereerst natuurlijk of het regenjack waterdicht is. De waterdichtheid wordt meestal aangeduid in mm. Alle regenjacks van Hipinderegen.nl kunnen per cm2 een waterkolom van 5000 mm aan. Dit betekent dat je met gemak een stortbui kunt trotseren, zonder dat je nat wordt. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je niet gaat zweten in een regenjack. Kijk daarom ook altijd even naar de waterdampdoorlaatbaarheid. Als deze minimaal 5000 is, dan hoef je je geen zorgen te maken dat je erin gaat zweten.