Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Regenkleding

Regenkleding

Regenkleding hip en trendy vind je bij ons! Voor alle vrouwen die dat lompe regenpak ook zo zat zijn, verkopen wij hippe regenjassen, regenbroeken en regencapes. Trotseer de regen eindelijk in stijl!

regenkleding
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 1
  2. 2
per pagina


Regenkleding waarmee je niet alleen droog blijft, maar ook nog eens een beetje leuk voor de dag komt. In Nederland is was dat, ondanks het hier heel veel regent, lastig te vinden. In de Scandinavische landen daarentegen, zijn er meer merken die met functionele, vrolijke regenkleding komen. Hierdoor is het idee van Hipinderegen.nl ontstaan. Hipinderegen.nl verzamelt alle hippe regenkleding uit heel Europa en verkoopt deze via Hipinderegen.nl. Zodat we óók in Nederland de regen in stijl kunnen trotseren! Maar hoe weet je nou welke trendy regenkleding je moet kiezen?

Regenkleding materiaal

Allereerst is er verschil in het materiaal wat gebruikt wordt voor de regenkleding. Zo verkopen wij regenkleding met een buitenvoering van bijvoorbeeld 100% katoen, maar ook regenkleding van 100% polyester. De meeste regenjassen hebben een gecoate buitenvoering. De dames regenjassen zonder voering zijn opvouwbaar en dus makkelijk om mee te nemen. De regenkleding met voering is niet opvouwbaar, maar meestal zijn deze regenjassen door hun voering ook te gebruiken als drieseizoenen-regenjas. Beslis dus van te voren wat je doel is van de regenkleding en maak daarna een keuze.

Dames regenkleding

Kies altijd een print voor je dames regenkleding die past bij je lichaam. Ben je erg slank, dan maakt een grotere print bij een lange regenjas je net iets voller. Ook ruches en plooitjes zorgen daarvoor. Wil je jezelf optisch slanker laten kijken, kies dan voor hippe regenkleding met verticale print, een kleiner overall printje en een v-hals. Kies een paraplu, regenlaarzen en regenhoed in een bijpassende kleur, hierdoor ontstaat een onafgebroken kleurbeeld dat jou en je hippe regenjas langer doet lijken. Wij verkopen verschillende merken design regenkleding. Kies een merk dat bij jou en je hippe paraplu en regenlaarzen past. Meer informatie over onze merken kun je hier vinden.