Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Regenlaarzen dames

Regenlaarzen dames

Voorheen waren er alleen lompe, groene tuinlaarzen waarin je de regen kon trotseren als dame, maar die tijd is voorbij! Wij verkopen hippe, dames regenlaarzen. Ideaal om een modderig festival te trotseren of te wandelen door het bos met je hond

regenlaarzen dames
Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
per pagina


Grote collectie hippe dames regenlaarzen. Sinds 2013 verkopen wij ook hippe regenlaarzen om jouw hippe regenoutfit compleet te kunnen maken. Shop jouw trendy, dames regenlaarzen nu online en trotseer de regen in stijl. Geen idee welke regenlaarzen je moet kiezen? Wij helpen je hierbij.

Regenlaarzen dames

Regenlaarzen worden meestal gemaakt van PVC, maar bij Hipinderegen.nl verkopen we ook natuurrubberen kaplaarzen en regenlaarzen van E.V.A. materiaal. Voordeel van natuurrubber regenlaarzen is dat de zool een steviger profiel heeft en een dempende werking, maar ook dat deze veel langer mee gaan dan regenlaarzen van PVC. E.V.A. materiaal is nog duurzamer dan natuurrruber. Dit materiaal beschermt ook nog tegen UV straling en is meestal zo'n 35% lichter van gewicht.

Regenlaarzen merken

Wij verkopen regenlaarzen van verschillende merken. Zo verkopen wij kaplaarzen van de merken Ilse Jacobsen, Nokian en de beroemde Julia Lundsten, maar ook van het voordelige merk Chuva. Wanneer een laars voordelig is, is deze meestal gemaakt van PVC in plaats van natuurrubber.