Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen
regenpak

Ruilen & Retourneren

Zijn de door jou gekochte regenlaarzen te groot of ben je toch niet tevreden met je paraplu? Geen probleem. Over ruilen of retourneren doen wij niet moeilijk. Je kunt bij ons alle producten binnen 30 dagen ruilen of retour sturen.

Gratis Ruilen

Wil je een gekocht product ruilen voor een andere maat of een andere kleur? Geen enkel probleem. RUILEN IS GRATIS. Neem dan svp zsm contact met ons op zodat wij dit artikel voor jou kunnen reserveren. Wij sturen het product binnen Nederland en Belgiƫ gratis naar je toe. Kosten voor retourzending zijn voor de klant.

Meld altijd vooraf dat je een artikel wilt ruilen. Dit kan binnen 30 dagen na ontvangst via e-mail: service@hipinderegen.nl o.v.v. je bestelnummer. Wij zullen dan binnen 1 werkdag op je e-mail reageren.

Retourneren

Wil je je product toch retour sturen? Ook dat kan binnen 30 dagen. Dit hoeft dan dit niet via de e-mail te worden aangemeld. Je kunt het retourformulier hier downloaden en op het bijgevoegde retourformulier aangeven wat de reden voor het retourneren is. Voor de kosten van de retourzending ben je als klant zelf verantwoordelijk.

Om de kosten in de hand te houden stellen we een paar voorwaarden aan het retourneren. Je krijgt alleen geld retour, indien de geretourneerde artikelen weer verpakt zijn in de originele verpakking en deze natuurlijk niet gedragen of gebruikt zijn. In geval van een gebrek, mag niet getracht zijn dit gebrek te herstellen. Nadat wij het artikel in goede orde hebben ontvangen, krijg je het aankoopbedrag binnen 14 dagen teruggestort.