regenlaarzen

Alles over regenlaarzen

De afgelopen jaren zijn er veel vragen aan ons gesteld over onze producten. Hieronder vind je de meest gestelde vragen over regenlaarzen.

Hoe vallen de regenlaarzen?

Dit verschilt per merk. Om je te helpen de juiste maat te kiezen staat er daarom bij ieder paar regenlaarzen een maattabel weergeven. Zo kun je regenlaarzen kopen die precies passen om jouw voet.

Van wat voor materiaal zijn de regenlaarzen gemaakt?

Ook dit verschilt natuurlijk per merk. Regenlaarzen worden meestal gemaakt van PVC, maar bij hipinderegen.nl verkopen we ook natuurrubberen regenlaarzen en regenlaarzen van E.V.A. materiaal. Voordeel van natuurrubberen regenlaarzen is dat de zool een steviger profiel heeft en een dempende werking, maar ook dat deze veel langer mee gaan dan regenlaarzen van PVC. E.V.A. materiaal is nog duurzamer dan natuurrrubber. Dit materiaal beschermt ook nog tegen UV straling en is meestal zo'n 35% lichter van gewicht. Bij iedere regenlaars kun je onder het tabblad ‘details’ vinden waar de regenlaars van gemaakt is.

Hoe moet ik de regenlaarzen onderhouden?

Ook dit verschilt per merk, aangezien de regenlaarzen van verschillende materialen zijn gemaakt. Hieronder een overzicht van de merken en de manier waarop je ze het beste kunt onderhouden:

JoulesEvercreaturesChuva