lange-regenjassen-met-tussenstuk

Door weer en wind in de regen op de fiets, een beetje vrouw laat zich daardoor niet klein krijgen. Niets is echter zo vervelend om in natte kleding op je bestemming aan te komen. Heb jij geen zin in gehannes met een regenpak? Of draag je een jurkje en wil je voorkomen dat je een ladder in je panty krijgt door het aantrekken van een regenbroek? Dan biedt een extra lange regenjas met tussenstuk de oplossing. Hip, trendy en comfortabel zijn hierbij de toverwoorden. Met onze hippe regenkleding, voorzien van een extra tussenstuk, stap jij gewoon op de fiets, ook wanneer het regent.

Van A naar B met een hippe regenjas met tussenstuk

Goede regenkleding kan het ongemak om door de regen te fietsen een beetje verhelpen. Met de extra lange regenjas Montreal zit jij ook nog eens stylish op de fiets. Deze prachtige regenjas heeft namelijk een extra tussenstuk. Als je op de fiets stapt, ritst je het extra tussenstuk dicht waardoor je benen droog blijven. Klaar met fietsen? Dan ritst je de flap weer naar binnen. Hoe handig is dat! De Montreal regenjas is gemaakt van 100% nylon en heeft gecoate en getapete naden, hierdoor kunnen er geen regendruppels naar binnen sijpelen. Ook zijn de mouwen voorzien van windvangers met elastiek, zodat ook daar geen regen naar binnen kan druppelen. De ceintuur met gesp zorgt ervoor dat je ook nog eens goed jouw vrouwelijke vormen laat ziet. De Montreal regenjas is ademend zodat je niet te veel zweet, en is daarnaast wind- en waterdicht. Opvallen doe je met de Montreal Sea Blue of Montreal regenjas in het rood. Ga je liever voor een minder opvallende kleur regenjas? Kies dan voor de kleur bruin, zwart, antraciet, groen of voor de Montreal regenjas blauw met rode accenten.

  lange regenjassen met tussenstuk montreal

Like a lady in red met de Toronto regenjas

Een saaie, winterse regendag wordt een stuk minder saai met onze Toronto rode winter regenjas. De felrode kleur zorgt ervoor dat jij opvalt tijdens een grijze regendag. Comfortabel is zijn tweede naam. De rode, gewatteerde regenjas is voorzien van een tussenstuk, die je naar behoefte vast kunt ritsen waardoor jouw benen droog blijven. De unieke flap zorgt voor meer bewegingsruimte tijdens het fietsen of wandelen. De mouweneinden zijn voorzien van nylon met elastiek. Wind en regen maken geen kans. Daarnaast zorgt het voor extra aantrekgemak. Wanneer het hevig stormt en regent kun je de capuchon strakker om jouw hoofd heen trekken, ook kun je hem gemakkelijk opbergen als het stopt met waaien of regenen. Daarnaast hoef je echt niet bang te zijn dat je natgeregend raakt. Het gecoate nylon, 10.000mm waterdicht en ademend en de getapete naden helpen hierbij. De katoenen voering en speciale wattering maken dat de jas lekker warm en comfortabel is. Ideaal als het zo buiten weer wat kouder wordt.  Met deze lange regenjas bewijs jij maar weer eens dat regenkleding allesbehalve saai hoeft te zijn!

Trotsteer de regen in stijl

De Madonna regenjas is ervoor iedereen die de regen wil trotseren in stijl. De extra lange blauwe regenjas lijkt heel simpel. Maar wacht totdat je op de fiets zit en het begint te regenen. Snel en effectief rits je de rode tussenflap open. Zo heb je extra bewegingsruimte én blijven je benen droog! Zo hoef jij niet nat te regenen. Als je vervolgens gaat lopen, klap je de flap gewoon weer naar binnen en bevestig je deze met een drukknop aan de binnenkant van de regenjas. De Madonna regenjas heeft een binnenzijde gemaakt van 100% katoen. Dat houdt in dat deze regenjas een ademend vermogen heeft. Zwetend op de fiets in de regen is met deze regenjas verleden tijd. Knoop de ceintuur strak om je middel, zet je capuchon op en stap op de fiets. 

  extra -lange-regenjassen-madonna-rosa

Functie meets comfort bij de Rosa regenjas

Het laatste pareltje - als het gaat om lange regenjassen met een tussenstuk - is toch wel de Rosa regenjas. Deze prachtige regenjas is nou een typisch voorbeeld waarbij functie perfect wordt gecombineerd met mode. Zonder afbreuk te doen aan het bieden van comfort. De regenjas is gemaakt van waterdicht materiaal en de buitenzijde van de jas is voorzien van een speciale waterdichte coating. Deze modieuze regenjas houdt niet alleen de natte druppels tegen, maar het houd je ook uit de wind. Daarnaast biedt de regenjas nog een aantal fijne slimmigheden zoals getapete naden, windcuffs in de mouwen en een verstelbare capuchon. De knopen op de Rosa regenjas geven de jas allure. En wist je dat onder de knopen gewoon nog een rits zit verborgen? Met een verstelbaar taillekoord laat jij jouw vrolijke vormen goed uitkomen.  Weer of geen weer, met deze eigentijdse regenjas staat niets in de weg voor een avontuur in de buitenlucht.

 

Shop al onze lange regenjassen hier.