It’s raining gifts, hallelujah! De leukste tijd van het jaar komt er weer aan. En dat is altijd zo'n lekkere periode, hè. Heerlijk samen zijn, lekker veel eten en cadeautjes uitdelen. Ben jij nog op zoek naar cadeautjes voor in de zak, onder de kerstboom of wil jij jezelf gewoon een mooie eindejaar bonus geven? Wat dacht je dan van een hippe regenjas, een paraplu of fijne regenlaarzen? Als we een witte (of regenachtige) kerst krijgen zie jij er in ieder geval hip en fashionable uit. Wat zijn de leukste cadeaus voor een ander of voor jezelf? Wij geven je tips voor de leukste hippe en waterdichte damescadeaus.

Let’s shine in red

danerainlover rood Rood is niet alleen de kleur van Sinterklaas en de kerstman, maar ook van jouw hippe regenjas. De Danerainlover Rood is een fantastische regenjas voor op de fiets. De dubbele ritssluiting kan namelijk zowel naar beneden én naar boven worden geritst. Daarnaast is de waterdichte regenjas gemaakt van een heerlijke zachte stretch-stof waardoor je gemakkelijk in deze jas beweegt. Ook is hij nog eens extreem waterdicht, tot wel 10.000 mm.

Toffe waterdichte regenjassen met een bloemenprint

regenjassen In de winter is het tijd om zelf de bloemetjes buiten te zetten. En hoe kan je dat beter doen dan in een vrolijke waterdichte regenjas met bloemenprint? De Danefea regenjas met grote bloemen is zo’n topper. Deze groene softshell jas draagt ontzettend comfortabel en heeft daarnaast nog eens een vrouwelijke uitstraling door het taille-trekkoord. De regenjas is aan de binnenzijde voorzien van fleece voering en heeft een grote capuchon die niet alleen warm is, maar jou ook beschermt tegen regen en wind. Een ander waterdicht cadeau is de Danefae regenjas met okerblauwe bloemen. Deze regenjas heeft een waterdichtheid van 8.000 mm waardoor je elke regenbui trotseert. Daarnaast zijn alle naden getapet zodat er echt geen regen naar binnen kan lekken. Datzelfde geldt voor de Danahelen regenjas. Net zo als zijn voorganger is hij super waterdicht. De grappige kleine bloemetjes op de donkergroene jas maken van jou een opvallende en vrolijke verschijning!

Hippe duurzame cadeaus

duurzame winterjassen Lief zijn voor een ander en voor de natuur, dat doe je met de Plant Hunter regenjas. Deze regenjas is gemaakt van gerecyclede en biologische stoffen met een hi-tech waterafstotende behandeling. De regenjas is in parka-stijl gemaakt en heeft daardoor een stoer uiterlijk. Daarnaast is het de ultieme winterjas: de capuchon en de bovenste helft van de jas zijn gevoerd met een behaaglijke fleecestof, terwijl de onderste helft is gewatteerd. Natuurlijk is de jas volledig waterdicht, winddicht en ademend. Groen, donkerrood, mosterdgeel, donkerblauw of lichtblauw: kies jouw favoriete kleur uit. Een andere parka regenjas is de Danenora. Deze groene dames regenjas is gemaakt van duurzame en technische katoen/nylon ripstop. Dit is uitermate sterk materiaal. Daarnaast heeft de regenjas een thermische voering waardoor je lekker warm blijft. Met vier schuine steekzakken heb je genoeg zakken om je handen in te verstoppen en je telefoon of sleutels op te bergen.

Waterdichte hippe cadeaus voor een witte kerst

eva laarsjes Droom je al van een witte kerst? Dan mogen goede warme handschoenen niet ontbreken. Of heerlijke warme laarzen. De enkellaarzen Tretorn Eva Groen hebben een stoer uiterlijk. Ze zijn gemaakt van waterdicht natuurrubber en voorzien van een stevige buitenzool. Ook zorgt een leuk opvallend treklipje aan de achterkant van de laars dat je ze gemakkelijk aan- en uit kunt te trekken. Wil je zeker weten dat je geen koude voeten krijgt? Kies dan voor de mosterdkleurige laarzen van Eva. Deze laarzen hebben namelijk een warme zachte vacht aan de binnenkant. Hierdoor kun je met gemak door de verse sneeuw stampen. Of in regenplassen.

Een hippe boodschappentrolley als cadeau

carrycruiser Vergeet het gezeul met boodschappentassen, kies voor een boodschappentrolley. Niet alleen geef jij een super hip en trendy cadeau, maar het is ook nog eens super handig. Met een boodschappentrolley hoef jij niet meer in de weer met tassen en breng je de boodschappen in stijl thuis. Met deze hippe blauwe boodschappentrolley met vrolijke rode stippen wil jij op straat gezien worden. De boodschappentrolley beschikt over heel veel handige snufjes. Zoals een bijgeleverde schouderband waardoor je de trolley ook kunt dragen. Of een haakje waarmee je de trolley aan een winkelwagentje hangt. Hoef je niet te bukken bij het vullen van de trolley. Met een inhoud van 40 liter past er met gemak een heleboel boodschappen (of cadeautjes) in. Is blauw niet jouw kleur, kies dan voor de zwart-witte zebra print boodschappentrolley.

Leuke cadeaus voor iedereen

cadeautjes Ben je nog op zoek naar leuke cadeaus die iedereen leuk vindt? Wat dacht je van een paraplu. Wie heeft ooit gezegd dat paraplu’s een saai cadeau zijn, heeft nog nooit paraplu’s van Hip in de regen gezien. De zwarte paraplu met kleine strass steentjes is perfect tijdens regenachtige kerstdagen. Zelfs wanneer het grijs is kom jij nog stralend voor de dag met deze chique paraplu. Dankzij het ruime scherm hoef je niet bang te zijn dat je kleren of kapsel nat wordt. De opvouwbare paraplu met rozenblaadjes is het perfecte cadeau voor iemand die vaak onderweg is. Je bergt de paraplu op in een handig zakje en met een formaat van 28 cm past hij gemakkelijk in je (hand)tas. Gaat het toch regenen? Met één druk op de knop opent deze fleurige paraplu zich. En weet je nu echt helemaal niks te verzinnen voor jouw verlanglijstje of om als cadeautje te geven? Pak dan gewoon de cadeaubon van Hip in de Regen in. Met dit cadeau maak je iedereen blij.