blog-banner-trenchcoats-beste-dit-seizoen-bloemen-regenjas-prints

De trenchcoat is een tijdloze jas. Welke gekke trend er ook ontstaat, met een trenchcoat zit je altijd goed! Afgelopen seizoen kregen wij al geen genoeg van de trenchcoat als winterjas. En die trend zetten we door! Dit zijn de beste waterdichte trenchcoats voor een vochtig voorjaar!

Waar komt de trenchcoat vandaan?

De jas werd ontwikkeld als een typische jas voor mannen. In de Eerste Wereldoorlog werd hij vooral gedragen door militairen. Officieren wel te verstaan. Zij waren niet verplicht om een trenchcoat te dragen, maar deden het toch. De trenchcoat werd op die manier een statussymbool. Aan het Britse thuisfront gingen zowel mannen als vrouwen de trenchcoat dragen als symbool voor solidariteit met hun soldaten aan het front. Zo ontwikkelde de trenchcoat zich tot een universeel modeartikel. 

Nog steeds heeft de trenchcoat een super stijlvolle uitstraling! Sinds dat Burberry met het ontwerp aan de haal ging, is het een echt fashion-item geworden. Dat we in Nederland vooral graag dragen omdat hij perfect past bij het weer van ons kikkerlandje. 

Waterdichte trenchcoats

Wanneer je trenchcoat geschikt moet zijn voor Nederlands weer, dan ben je op zoek naar een trenchcoat die waterdicht is. Let op: dit is niet vanzelfsprekend! Bij Hipinderegen.nl hebben we de trenchcoat met de juiste stijlvolle look én de juiste waterdichtheid!

De Roxy Trenchcoat

Een opvallende en waterdichte trenchcoat met een prachtige print. De buitenstof van deze trendy trenchcoat is gemaakt van nylon, met een coating aan de binnenkant. Hierdoor is deze Roxy Trenchcoat met print waterdicht én ademend!

Bekijk alle trenchcoats in het Roxy model

trenchcoat-waterdicht-dames-roxy-rood-wit-patroon-happy-rainy-days

De Trenchcoat Lang van Happy Rainy Days

De lange versie van de trenchcoat is razend populair! En de jassen van het oer-Hollandse regenjassen merk Happy Rainy Days passen perfect in het plaatje. Met hun opvallende prints, stijlvolle ceinturen en mooi afgewerkte details, zijn deze lange trenchcoats gemaakt om droog en in stijl over straat te gaan.

trenchcoat-waterdicht-lang-zwart-happy-rainy-days-bowie-centuur

De Myra Trenchcoat Lang

Om deze prachtige trenchcoat met print kan niemand heen! De Myra Trenchcoat lang voldoet met haar classy ceintuur met een mooie gesp, verstelbare mouwen en klepzakken perfect aan het beeld van de super stijlvolle trenchcoat in de Hollandse regen.

Trenchcoat-waterdicht-dames-Lang-Myra-blauw-wit-Happy-Rainy-Days

De Gayle Trenchcoat Lang

De Gayle Trenchcoat Lang is de perfecte waterdichte trenchcoat voor als het net iets minder opvallend mag. De prachtige kleur groen van deze trenchcoat springt eruit in het straatbeeld, maar oogt toch vrij kalm. Perfect dus voor een miezerige voorjaarsdag!

happy-rainy-days-gayle-trenchcoat-dames-waterdicht-lang

De perfecte accessoires bij jouw waterdichte trenchcoat

Als jij graag over straat gaat in een regenjas die perfect past bij jouw stijl, dan is de kans groot dat je de grote groene kaplaarzen en karakteristiek gekleurde paraplu achterwege laat. Dat betekent niet dat je voor natte voeten of een verdronken kapsel kiest! Bij Hipinderegen.nl hebben wij de perfecte accessoires voor bij jouw trenchcoat. Van super leuke regenlaarsjes tot aan de perfecte paraplu.

Shop regen accessoires