Regen, in Nederland komt het vaker voor dat het regent dan de zon schijnt. Als een echte powerwoman laat jij je niet kennen door een buitje. Me onze regenjassen zit jij nog steeds comfortabel en droog op de fiets. Hip, comfortabel en stijlvol: dat zijn onze regenjassen. Ook voor de wintermaanden hebben wij weer prachtige regenjassen. Voorzien van een padding, een thermovoering of een schapenvacht kunnen ze dus met gemak de vrieskou aan. Zo blijf je niet alleen droog, maar ook warm! Op zoek naar een winter regenjas voor dames? Wij lichten de mooiste modellen toe.

Een coole waterdichte winterjas dames

Ben je voor de wintermaanden op zoek naar een waterdichte winterjas voor dames? Dan is de Leeds winterjas van Happy Rainy Days dé regenjas die je zoekt. Deze lange chique regenjas met een ruitjespatroon kan iedere winterse bui aan, hij is namelijk winddicht en 100% waterdicht. De getapete naden van de regenjas en de windvangers in de mouwen zorgen ervoor dat er geen druppel regen naar binnen kan glippen. Ook de ritsen zijn waterdicht. De hoge kraag en verstelbare capuchon zorgen er ook voor dat koude druppels in je nek achterwege blijven. De binnenzijde is gewatteerd zodat je heerlijk warm blijft als je het koude weer trotseert. De buitenstof is aan de binnenzijde voorzien van een speciale coating, waardoor de stof gegarandeerd waterdicht is. Laat die regen nu maar komen!

happy rainy days leeds winterjas

Een prachtige winter regenjas voor dames

Zo’n een regenjas die zowel op papier als in het echt aan alle eisen voor een regenjas voldoet, is de rode Bornholm regenjas. Niets voor niets wordt deze hippe regenjas dan ook een ‘technische kwaliteitsregenjas’ genoemd. De regenjas bestaat namelijk uit meerdere lagen stof, een buitenstof, een tussenlaag en een laag van wind- en waterdicht membraan. De binnenzijde is voorzien van een fleece stof waardoor hij lekker warm is. Hoewel hij prima volstaat tijdens een wandeling op een koude winterdag, kan je hem beter niet aantrekken als het vriest. De winter regenjas heeft een 5.000 mm waterdichtheid en getapete naden. De rode regenjas is daarnaast ook nog eens prachtig vorm gegeven. Zo heeft de regenjas twee schuine voorzakken voorzien met drukknopen, een dubbele ritssluiting die van onder naar boven kan worden geritst en klittenband bij de manchetten. De afneembare capuchon kun je zelf verstellen zodat hij perfect aansluit op je gezicht. Daarnaast is de regenjas voorzien van een klassieke snit met een ceintuur waardoor je jouw vrouwelijke vormen goed kan laten uitkomen. 

Danefae Bornholm winterjas rood

Een gevoerde parka als regenjas

Zoek je een regenjas anders dan alle andere? Wat dacht je van een parka? De Liv parka van het Deense merk Danefae is een parel om te zien. Deze winterparka is één van de warmste winter regenjassen dankzij de thermovoering. De prachtige bordeauxrode parka heeft een lengte tot over de knie en de binnenzijde heeft een heerlijk warme thermolite padding. Het ademende vermogen van de jas zorgt ervoor dat je niet zweet in deze jas Daarnaast heeft de regenjas leuke details zoals bandjes met drukknopen op de mouwen en schouders.  Ook heeft de jas – verstopt onder de flap met drukknopen - een tweezijdige ritstsluiting. Doordat je de rits ook vanaf onderaf kan open ritsen kun je gemakkelijk op de fiets stappen met deze regenjas. De ceintuur in de taille zorgt ervoor dat je vrouwelijke silhouet goed uitkomt, ondanks een dikke winterjas. Deze gevoerde regenjas voor dames is perfect voor de koudere wintermaanden. 

Een eigentijdse gevoerde winter regenjas

Wanneer de temperatuur onder het vriespunt daalt is een heerlijke gevoerde winter regenjas een musthave. De Tyttebaer winterregenjas heeft een speciale thermovoering waardoor jij in de vrieskou het warm blijft houden. Nog een ander voordeel is dat je in deze jas niet op een Michelin poppetje lijkt, maar wel van een warmte profiteert door de speciale techniek. Win-win dus. Daarnaast is een regenjas gemaakt van sterke en duurzame materialen en is de stof ademend. De regenjas zorgt met een waterdichtheid van 5.000 mm ervoor dat je droog blijft en biedt tegelijkertijd bescherming tegen de wind dankzij de windcuffs in de mouwen. Zo blijf je het warm houden op de fiets. De dubbele ritssluiting zorgt ervoor dat je de jas van twee kanten kan openen. De vrouwelijke pasvorm en de donkerblauwe kleur maken de jas helemaal af! 

Een winterjas die je beschermt tegen alle elementen

De winterparka van het Britse merk Joules beschermt je tegen alle soorten weersomstandigheden. Deze parka heeft een lang model en biedt goede bescherming tegen regen en wind. De regenjas is gemaakt van polyester. Hierdoor blijft je lichaam in de regen lang droog en geeft de jas je extra warmte. De binnenzijde heeft een warme teddy fleece voering, zo weet je zeker dat je droog blijft. Getapete naden zorgen ervoor dat er geen ruimte is voor regendruppels. Daarnaast is de winterparka winddicht, waterdicht en ademend. De oogjes onder de oksel versterken dat laatste nog extra. De winterparka heeft daarnaast nog meer slimme details, zoals een verstelbaar trekkoord aan de binnenkant voor een flatterend silhouet, een dubbele rits en klepzakken met drukknopen. De aanpasbare capuchon is voorzien van een touwtje waardoor je hem strak om je hoofd kunt vastmaken. Staat er ook nog een straffe wind? Geen probleem, de klepjes zorgen ervoor dat er geen regen in je gezicht waait. Met deze jas hoop je op kou en regen!

Moderne regenjassen die jarenlang meegaan

Met onze regenkleding voor de herfst en winter kun jij gewoon op pad. Regen, mist, kou of sneeuw vormen geen obstakels meer. Met deze eigentijdse en hippe regenkleding blijf je droog. En het fijne is, de kwaliteit is zo goed dat de regenjassen gemakkelijk jaren meegaan. Wanneer de zon weer gaat schijnen verwissel je jouw winterjas voor een tussenjas, een dunnere parka of zomer regenjas. En volgend jaar, wanneer de herfst of de kou zijn intrede doet, haal je hem gewoon weer van zolder. 

moderne winterjassen waterdicht