Vroeger begrepen vrouwen al dat de paraplu een essentieel onderdeel is van je outfit in de regen. In eerste instanties was de plu namelijk écht een damesproduct. En niet zomaar één. Alleen de rijkere dames lieten zich een parapluutje aanmeten. Gelukkig vind je op hipinderegen.nl nu de stijlvolste paraplu's voor iedereen. Lees in dit blog alles over trendy paraplu's voor iedereen, en maak kans op een hippe transparante paraplu! Lees verderop hoe jij kans maakt.

Hippe paraplu's

Als vrouw in de regen wil je de nattigheid trotseren in stijl. Met een paraplu die je outfit juist compleet maakt. Bij hipinderegen.nl begrijpen we dat! Daarom vind je hier al het stijlvols dat je nodig hebt in de regen. Dus, wil jij met liefde, in een vrolijke kleur en met prachtige prints de grootste plensbui van het land trotseren? Bekijk dan hier snel alle trendy paraplu’s die er zijn.

Paraplu met print

paraplu-met-print
Houd jezelf droog in fashion met eeen paraplu met print. Deze super stijlvolle paraplu van Cath Kidston houd je droog én maakt je outfit af. Met de schitterende bloemenprint, vintage houten handvat, enorme luifel en een sterk stalen frame is deze paraplu de spetter tegen de regen.

Transparante paraplu

transparante-paraplu
Doorzichtig is hip! Want bij welke kleur outfit staat transparant niet? Deze topper van een doorzichtige paraplu is ook nog eens superhandig. Want naast dat je er doorheen kijkt is hij windbestendig. Perfect op de fiets dus!

Paraplu met stippen

paraplu-met-stippen
Op een grote paraplu, blauw met witte stippen… Deze Reisenthel paraplu weerstaat elke windstoot, is lekker classy door zijn stijlvolle handgreep en is ook nog eens gezellig! Want door zijn achthoekige vorm blijf je namelijk met zijn tweeën droog!

Personaliseer je plu

paraplu bedrukken
Zoek jij de eigenzinnigste paraplu die er is? Een persoonlijk cadeau of een toffe weggever voor je bedrijf? Laat je trendy paraplu’s bedrukken bij Drukwerkdeal.nl. Zou houd je je klanten lekker warm en droog, en is je merk mooi zichtbaar op straat.

WIN WIN WIN: een transparante paraplu met hond of kat!

paraplu hondparaplu met kat

Wil jij over straat met zo’n trendy transparante plu? Je kan er nu één winnen. Want: we geven er maar liefst drie weg! Voorzien van schattige hond of kat, jij mag kiezen... Wat moet je daarvoor doen? Simpel:
- Volg @hipinderegen op Instagram of Facebook.
- Laat een reactie achter onder de foto over deze winactie en tag iemand anders die deze (nieuwe) paraplu écht nodig heeft.
- De drie winnaars krijgen persoonlijk bericht en mogen kiezen tussen de transparante paraplu met hond of kat.
- Deze winactie loopt tot 9 juni 23:59 uur. Volg en plaats je reactie dus deze week!

 

Succes en aju paraplu!

-X- Monique