dames regenjas

Dames regenjas

Het is niet altijd eenvoudig om een dames regenjas te vinden die zowel kwalitatief hoogwaardig is en voorzien is van een trendy uiterlijk. Hipinderegen.nl heeft een uitgebreid assortiment vrolijke dames regenjassen die niets inleveren in kwaliteit. In onze webshop vindt u al onze hippe dames regenkleding!

Populaire dames regenjas

Onze populairste dames regenjas is namelijk geen regencape, maar de lange dames regenjas Monsoon. Deze jas is voorzien van een vrolijke bloemenprint. Speciaal eraan is dat hij zo lang is. Hij komt bijna tot uw enkels! Hierdoor heeft u geen regenbroek meer nodig. Veel vrouwen gebruiken hem daarom ook om hun hond uit te kunnen laten in de regen.

Droge benen op de fiets

Maar hij is niet alleen handig om in te wandelen. Deze dames regenjas heeft namelijk ook nog een extra tussenstuk, zodat je er toch nog gemakkelijk mee kunt fietsen, maar het allerbelangrijkste ook nog eens droge benen mee kunt houden! Daarnaast heeft hij een capuchon die gemakkelijk op te bergen is in de kraag. Mocht u dan 's ochtends naar uw werk fietsen in de regen en 's middags weer terug fietsen in de zon, heeft u geen last meer van de capuchon. Kortom, een prachtige lange regenjas, waar u een lange tijd veel plezier van beleeft.

bekijk dames regenjas