Monique Wassenaar

 

Ons verhaal

Hoi, ik ben Monique. Leuk dat je meer te weten wil komen over het verhaal achter Hipinderegen.nl

Hipinderegen.nl is opgericht in 2010, uit de frustratie dat er in Nederland geen fashionable regenjassen te vinden waren. Ik denk dat iedereen de situatie herkent waarin je in de regen van hot naar her moest fietsen en je dat verschrikkelijke fluoriserende groen met paarse regenpak weer aan moest.

 

"Waren er nou echt geen regenjassen die niet alleen zorgen dat je droog blijft, maar ook een beetje stylish van A naar B komt tijdens een plensbui?"

 

We ontdekten dat vrouwen in het regenachtige Scandinavië de regen wel in stijl trotseerden. Waarom waren deze hippe en fashionable regenjassen nog niet in Nederland verkrijgbaar? En zo werd Hipinderegen.nl geboren.

Hipinderegen.nl is uitgegroeid van een zolderkameronderneming tot een volwaardig bedrijf. Met een klein team zorgen we ervoor dat we jaarlijks duizenden vrouwen blij maken met een hippe regenoutfit.

Al onze regenjassen, paraplu's en regenlaarzen worden getest door onze familie en vrienden en door mij. Zo weet je zeker dat je een regenjas hebt die niet alleen mooi is, maar jou ook droog houdt. Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken, dan kun je me altijd bellen of mailen. Mocht je tips hebben, dan horen we het ook heel graag.

Voor nu dan heel veel shopplezier en ik hoop dat ook jij straks ietsjes vrolijker wordt wanneer het begint te regenen.

 

"We like people who smile when it's raining" Hipinderegen.nl

 

Monique Wassenaar

 

 

Mijn verhaal

Nu je het verhaal van Hipinderegen.nl kent, ben je misschien ook wel benieuwd naar het verhaal achter de persoon die Hipinderegen.nl runt. Dat ben ik. Monique :) En ik vertel je graag wat meer over mijzelf. Ik vind het namelijk belangrijk dat je weet wie er achter een bedrijf zit. Hipinderegen.nl is geen Zalando of Wehkamp. Als je ons belt, dan krijg je mij aan de telefoon en als je ons mailt, dan krijg je antwoord van mij of Elsbeth.

Je bent bij ons dus geen nummer, maar gewoon een mens die wij graag blij maken met een hippe regenjas. Ik denk namelijk dat er niets leuker is, dan een ander mens blij maken. Waar krijg je nou meer voldoening van?

Maar goed, dus nu even over mij. Bij wie koop je nou die regenjas? Dat ben ik :) Monique. Ik ben 34 jaar oud, opgegroeid in waterrijk Warmond, studeerde Media & Informatie Management in Amsterdam, woonde daar een aantal jaar, ben al jaren gelukkig met mijn vriend en ben bonusmoeder (klinkt wat leuker dan stiefmoeder) van 2 heel gezellige pubers. In 2013 ben ik samen met mijn vriend verhuisd naar Londen, waar het ook lekker vaak regent! Daarom ben ik op dit moment druk bezig met het uitrollen van Hipinderegen in de UK: Fabintherain.co.uk. Ik houd van wandelen in het park met onze hond Lewie, pilates en yoga, koken, gezellige avondjes met vrienden, online shoppen, Netflixen (wie heeft er nog een goede suggestie?), een ochtendkoffietje op bed en een croissantje op zondagochtend.

Dus dat ben ik. Nu weet je wie er achter Hipinderegen.nl zit. Gewoon een mens, net als jij. En geen groot concern waar het alleen maar draait om winst maken. Een mens die het leuk vindt, om een ander zoals jij blij te maken.

 

 

Mijn favorieten

 

regenjack-joules-coast-blauwIlse Jacobsen Laarzen RUB15Joules regenjas blauw met bloemenprint

 

paraplu met hondje