regenjas

Regenjas

In Nederland regent het nou eenmaal vaak. We staan bekend als één van de regenachtigste landen van Europa. Een regenjas is daarom zeker geen overbodige luxe. Maar wat voor regenjas draag je nu graag? Tientallen jaren terug was er alleen het merk Agu wat regenjassen produceerde. Deze regenjassen hielden je wel droog, maar ze zagen er niet uit. Inmiddels is er de mogelijkheid om droog te blijven, maar er ook een beetje trendy uit te zien.

Hippe regenjassen

Sinds een aantal jaren komen er steeds meer merken die hippe regenjassen verkopen. Zo is er bijvoorbeeld het merk HappyRainyDays wat 5 jaar geleden is gestart door 2 Nederlandse vrouwen die geen comfortabele regenkleding kon vinden. Happy Rainy Days kenmerkt zich door hippe kleuren en vrolijke patronen. Daarnaast is er sinds 2 jaar het Deense merk RAINS. Erg populair onder jongeren. RAINS kenmerkt zich door klassieke, tijdloze regenkleding in moderne hippe kleuren.

Waarom een regenjas van Hipinderegen.nl?

Wij verkopen al hippe regenjassen sinds 2010. We hebben dus al geruime tijd ervaring met het hippe regenkleding. Zo weten we precies welke merken echt goed waterdicht zijn en waar een regenjas aan moet voldoen zodat je er met gemak uren mee kunt fietsen in de regen. Daarnaast ben je bij ons absoluut geen nummertje. Wij zijn niet zo groot als Zalando of Wehkamp en dat is ook onze kracht. Je kunt ons altijd bellen of mailen en je krijgt geen geautomatiseerd mailtje terug, maar persoonlijk advies waar je echt iets aan hebt. Verder proberen we alle communicatie zo gezellig en persoonlijk mogelijk te maken en ontvang je van ons altijd een persoonlijk kaartje bij je regenjas.

regenjas bekijken