Het is 2019 en het klimaat blijft veranderen. We hebben ranzige regenbuien en windstoten die records verbreken. Je zou denken dat geen regenjas er tegen bestand is. Laat staan dat je er mooi uitziet wanneer je dit weer trotseert. Droog, mooi en warm blijven tijdens deze weersomstandigheden is dus een opgave.

 

Het klinkt bijna onmogelijk. Maar… de mogelijkheden zijn groter dan je denkt! Er zijn genoeg dames die zich niet neerleggen bij een poncho of een gevoerde winterjas zonder taille. Wij hebben het bewijs voor je verzameld in dit blog! Wil jij droog, warm én stijlvol het najaar en de winter door? Dit zijn je beste opties: de zeven hipste, warmste en droogste dames regenjassen van het moment.

De populairste dames winterjassen

De dames regenjassen van Danefae zijn momenteel ontzettend populair in Nederland. En dat is niet zo gek! Het Deense regenjassenmerk maakt de allermooiste parka's voor de winter. Warm, waterdicht en bovendien super stijlvol en vrouwelijk. Niet zo gek dus, dat de top vier van populaire gevoerde winterjassen voor dames tjokvol staat met de jassen van dit merk.

  army-green-regenjas-winter-gevoerd-rain07-ilse-jacobsen-hipinderegen

Danefae winterparka - Liv Bordeaux

Met deze bordeauxrode winterjas ga jij vrijwillig de deur uit, ongeacht de kou. Dankzij de stijlvolle looks, de fijne lengte én de wollig gevoerde binnenkant is het een genot om deze jas te dragen! De Danefae Liv Bordeaux zit ook boordevol details die er niet alleen leuk uitzien, ze zijn ook heel handig. Van diepe zakken en een tweezijdige ritssluiting tot aan drukknopen, touwtjes en wol: dit is de winterjas die je zoekt!

 

danefae-winterparka-liv-bordeaux

 

Danefae winterparka - Inge Black

Zijdezacht, heerlijk warm en wonderlijk waterdicht. Dat is de Danefae Inge Black. Deze dames winterjas is op en top vrouwelijk met een zijdezachte fleece voering, verstelbare manchetknopen, een luxe afwerking en je kan je taille benadrukken. Zo trotseer je de kou in stijl én komt er geen zuchtje wint of druppel water door je winterjas.

 

danefae-winterjas-inge-zwart-parka

 

Danefae winterparka - Tyttebaer Navy

Een van de populairste winterregenjassen bij hipinderegen.nl. En terecht! Deze prachtige winterjas houdt je warm bij de allerlaagste temperaturen met een speciaal licht en isolerend materiaal. Het grootste voordeel? Je gaat stijlvol over straat! De Danefae Tyttebaer Navy is typisch zo'n jas waar je nog jaren van gaat genieten!

danefae-winterjas-tyttebaer-navy-stretch

 

Danefae winterparka - Brunhilde Navy

Nog zo'n populaire winterregenjas bij hipinderegen.nl. Deze stoere blauwe Brunhilde winterjas is heerlijk warm door de lichte en isolerende thermo voering waar Danefae mee werkt. De jas valt op of net over de knie, ideaal voor op de fiets. Een vrolijk detail: de voering heeft een vrolijke bloemenprint.

  winterjas-danefae-brunhilde-navy-blauwe-regenjas

 

Derbe winterjas - Isola Navy

De winterregenjas Isola Navy van het Duitse merk Derbe is sportief en toch vrouwelijk. De stofvan deze winterjas is prachtig en lijkt op een fijne jeans stof. De jas heeft leuke details en valt net over de billen zodat die lekker warm blijven!

 winterregenjas-derbe-invierno-navy-dames-jas-met-capuchon

Populaire gevoerde dames regenjassen

Het regent, het regent, de dametjes worden nat. Niet met deze gevoerde dames regenjassen! Deze regenjassen zijn niet per se geschikt voor vrieskou, maar wel de meest waterdichte en populairste gevoerde dames regenjassen van dit moment.

 

Ilse Jacobssen - Rain07 Softshell dames regenjas

Deze gevoerde dames regenjas is een klassieke schoonheid. Geniet jij écht van het herfstweer en adem jij het liefst verse boslucht in op een regenachtige zondagochtend? Dan is dit je regenjas! De Rain07 Softshell heeft een zijdezachte fleece-voering en ademende stof. Maar, nog belangrijker voor de actieve dame: hij kan makkelijk in de wasmachine! De speciale waterdichte coating wordt weer geactiveerd in de droger. Dus na een natte en actieve dag heb jij je regenjas zo schoon en droog! 

 dames-regenjas-ilse-jacobsen-rain07-indigo-blauw-voor

 

Happy Rainy Days – extra lange dames regenjas

Voor de stijlvolle dames die het weer trotseren op de fiets is er deze extra lange dames regenjas van Happy Rainy Days. De jas heeft een extra stuk stof die je dichtritst op de fiets. Zo blijven je benen droog. Superhandig! En stap je van de fiets om een stuk te lopen? Klap de flap naar binnen, bevestig hem met de knoop en je bent weer op weg.

lange-blauwe-dames-regenjas-madonna-happy-rainy-days

Rosa – Trenchcoat dames regenjas

Om deze toffe trenchcoat kan niemand heen! Knalrood, superstijlvol en bovenal lekker gevoerd en waterdicht. Niet geschikt voor échte kou maar heerlijk in de herfst. De Rosa Trenchcoat heeft de klassieke ceintuur, steekzakken en verstelbare mouweinden. Kortom: dé jas voor de dame die droog wil blijven in een trenchcoat.

happy-rainy-days-trenchcoat-rosa-rood-voor

Meer winterjassen zien? Shop direct de nieuwste wintercollectie.