De zomervakantie is voorbij en de werk- of schooltassen mogen weer uit de kast worden gehaald. Van zonder wekker wakker worden naar snel ontbijten en haasten naar werk of school. Breng jij je kinderen op de fiets naar school? Dan kan je ook nog wel eens het ongeluk hebben dat je precies in een regenbui zit. Niets is zo vervelend om op deze manier je dag te beginnen. Gelukkig kan een hippe dames regenjas dat ongemak een beetje vervelend. Je komt droog aan bij school of jouw werk en je scoort er ook nog eens een complimentje mee. Is jouw dag ook gelijk weer goed. Welke coole regenjassen zijn de beste kanshebbers om hip en modieus op het schoolplein te verschijnen? Wij zetten de nieuwste regenjassen voor je op een rij.

Een hippe regenjas met een prachtige print

regenjas-elisabeth

Een dames regenjas waarmee je zeker te weten een complimentje van een andere schoolmoeders naar binnen hengelt is de Daneafea Elizabeth Walkabout. Deze prachtige zwarte jas heeft een geweldige print met rood, roze en groene bladeren en bloemen. Maar dat is niet het enigste pluspunt van deze jas, ook heeft hij een dubbele ritssluiting, windcuffs bij de pols en een ceintuur om de taille extra te tailleren. De regenjas is daarnaast ook perfect voor de winter, als het weer echt bar en boos wordt. Dankzij een waterdichtheid van 8.000 mm is hij uitermate wind- en waterdicht. Het ademende vermogen zorgt ervoor dat hij comfortabel draagt en het model valt heerlijk licht om je lichaam.

Een stijlvolle trenchcoat voor op het schoolplein en naar kantoor

brooklyn-trenchcoat

Breng jij de kinderen naar school en race je daarna gelijk door naar werk? Met een nette regenjas kom je geheel in stijl (en droog) aan op kantoor. De trenchcoat Brooklyn van Happy Rainy Days is zo’n voorbeeld van een stijlvolle en nette regenjas. Deze regenjas heeft een klassiek trenchcoat model en is voorzien van een ceintuur, steekzakken en verstelbare mouweinden. De verstelbare mouweinden zorgen ervoor dat er geen regen of wind naar binnen komt. De regenjas heeft een dubbele rij knopen als sluiting, daaronder zit ook nog een rits verborgen. Zo weet je zeker dat je geen kou’tje vat door de wind. De Brooklyn trenchcoat is ook prima te dragen als het niet regent, perfect voor iedere (werk)dag. 

Een moderne vrouwelijke vissersjas

kirkwall-tretorn-trenchcoat

Een trendy regenjas met een patroon in verschillende blauwtinten, dat is de Helly Hansen vissersregenjas. De regenjas is de vrouwelijke en moderne versie van de klassieke Helly Hansen regenjas. De regenjas is volledig wind- en waterdicht en is voorzien van gesealde naden. Een ruime capuchon en verstelbare manchetten zorgen ervoor dat natte regendruppels geen schijn van kans maken. Daarnaast heeft de regenjas een rugjuk met ademende ventilatiegaten eronder voor extra comfort. Ook heeft de jas een extra plooi aan de onderkant van de rug, zo kun je gemakkelijk bewegen tijdens het fietsen of lopen. Met de afneembare ceintuur kun jij je vrouwelijk vormen goed benadrukken. Met deze hippe regenjas ga jij stijlvol en modieus op pad. 

Een handige regenjas voor op de fiets

venice-regenjas-hrd

De oceaanblauwe Venice regenjas doet je terug verlangen naar de blauwe Middellandse zee en tropische temperaturen. Op het schoolplein zal je met deze prachtige felle kleur zeker opvallen. De regenjas heeft een wat langer model, waardoor hij net op of net over de knie valt. En dat heeft een groot voordeel, want zo blijven een groot deel van je benen droog tijdens het fietsen. Ook heeft de regenjas twee gecoate ritsen in de zijnaad, zodat je alle bewegingsvrijheid hebt tijdens het fietsen. De grote capuchon kun je verstellen, hierdoor raakt jouw zorgvuldig gestylde kapsel niet in de war. Zoals je van een goede regenjas mag verwachten is dit model ook wind- en waterdicht en zijn de mouwen voorzien van windvangers. Het stretchy model zorgt ervoor dat de regenjas heerlijk zit en je deze jas comfortabel draagt.

Een softshell regenjas voor tijdens de koudere ochtenden

softshell-elise-danefae

In september kan het nog een prachtige nazomer zijn, maar vroeg in de ochtend merk je dat de herfst zijn intrede doet. De softshell regenjas van Danefae is perfect voor de frisse ochtenden. Neem nou bijvoorbeeld de khaki groene regenjas van dit Deense merk. Deze regenjas heeft een trendy kleur en pasvorm. Dankzij een leuk touwtje in de taille kun je de jas verder tailleren. Het model is wat langer en valt tot net over de knie. Dankzij de rits, die je ook vanaf onderaf kan openen, draag je deze jas gemakkelijk tijdens het fietsen. De softshell regenjas draagt comfortabel, is stretchy en daarnaast waterafstotend. Aan de binnenzijde is de jas gevoerd met een zachte polar-fleece, waardoor hij niet alleen winddicht is, maar ook zorgt voor een goede warmte. 

Maak de blits op het schoolplein

Of je nu je kinderen moet brengen of ophalen tijdens een regenachtige dag, dankzij deze regenjassen is het geen enkel probleem meer. Met één van deze nieuwe hippe regenjassen maak jij een statement op het schoolplein.