Beoordeling Hip in de regen Winkelwagen

Ons verhaal

foto leida groot


Vreselijk vond ik het altijd. Om in de regen van hot naar her te fietsen en dat verschrikkelijke fluoriserende groen met paarse regenpak weer aan te moeten. Nadat ik voor de zoveelste keer doorweekt aankwam op m'n bestemming, omdat ik weigerde een lomp en oncomfortabel regenpak aan te trekken, was ik het meer dan zat.

"Waren er nou echt geen regenjassen die niet alleen zorgen dat je droog blijft, maar ook een beetje stylish van A naar B komt tijdens een plensbui?"

De zoektocht naar het hippe regenpak was geopend. Ik struinde het internet af, maar concludeerde dat er in Nederland geen fashionabele regenjassen te vinden waren. Maar de hoop was nog niet verloren, want ik ontdekte dat vrouwen in het regenachtige Scandinavië de regen wel in stijl trotseerden. Waarom waren deze hippe regenjassen nog niet in Nederland verkrijgbaar? Zo werd in 2010 Hipinderegen.nl geboren.

Wat was ik trots dat op het moment dat mijn zusje me opbelde: ''Aaaaah, hipinderegen.nl staat in de Cosmopolitan!" En op het moment dat de regenjassen verschenen in RTL Boulevard, de Libelle en in Vrouw (Telegraaf). Maar het allermooiste zijn de blije reacties per e-mail, per brief en zelfs een keer per kerstkaart van vrouwen die schrijven dat ze nu stiekem bijna blij worden wanneer het begint te regenen en ze hun hippe regenjas weer aan kunnen trekken.

Om nog meer vrouwen blij te kunnen maken, heb ik in 2013 besloten om de gehele webshop te vernieuwen en ook hippe regenlaarzen en meer trendy paraplu's in te kopen. Het kostte wat bloed, zweet en tranen, maar ik ben erg blij met het resultaat en ik hoop jij als bezoeker ook.

Al onze regenjassen, parapu's en regenlaarzen worden getest door mijn zusjes en mij. Zo weet je zeker dat je een regenjas hebt die niet alleen mooi is, maar jou ook droog houdt. Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken, dan kun je me altijd bellen of mailen. Mocht je suggesties hebben voor andere leuke regen merken, dan hoor ik het ook heel graag.

Voor nu dan heel veel shopplezier en ik hoop dat ook jij straks ietsjes vrolijker wordt wanneer het begint te regenen.

"We like people who smile when it's raining, Hipinderegen.nl"

Leida Groot